söndag 24 maj 2009

Fyra lediga dagar

Fönstren putsade (tack T!), återfyllnad av jord i trädgården och runt växthuset avklarad, stenplattor utanför och i växthuset fixade, växthuset skurat och sommarfint och färdigt för plantering, vinrankor utplanterade, hinkarna med den tidiga potatisen utsatta, sista omskolningen av alla småplantor kvar inomhus avklarad (puh!), squashen och pumpan utplanterade i drivbänken, ytterligare en (minivariant till H.) drivbänk fylld och färdig att användas, stenåkern harvad, grannarnas grönsaksland plöjt och harvat, sista kompletteringsfröerna inhandlade och nedpillade i jorden, grönsakslandet rensat, jordgubbarna planterade m.m. m.m!

Man hinner ändå med en del på några lediga dagar!

3 kommentarer:

Linda Färnevik sa...

Så den där söta lilla drivbänken var till H, ingen dålig ide! Alma har hjälpt mig i de vanliga iår, iaf med de större fröerna typ mangold och ärtor. Fick du snickrat själv ändå alltså, såg himla tjusigt ut på bilden i inlägget ovan så du kan ju visst snickra!

Skumme sa...

Ja, han har i och för sig hjälpt till med sådden av det mesta redan, men tyckte ändå han kunde få en egen! Fast egentligen, hehe, det där med att bygga själv lade jag ner, så den är köpt, och när det uppdagades hur liten den visade sig vara så föll det sig rätt naturligt ;-)

Linda Färnevik sa...

*skrattar* Jaha du, här berömmer jag din snickarkonst och så visar det sig att den är köpt, ja ja. =)