torsdag 28 maj 2009

Besök på Storegården och inredningsinspiration

Ganska så matt efter att ha varit iväg i ärenden nästan hela dagen gick det ändå inte att låta bli att ta vara på inspirationen efter besöket i kväll på Storegården i Alboga. Det var i samband med invigningen av den nya trädgårdsavdelningen som vi passade på att i sällskap med farmor besöka Storegården för första gången. Så mycket trädgårdsprodukter blev dock inte inhandlade, men väl en bricka, ett brevställ, thé, kakor och lite andra småsaker. Även om dessa saker kanske inte hör till kategorin livsnödvändigheter kan det ändå för en egentlig shoppinghatare ibland ändå betyda en del för trivseln att någon gång få möjlighet att ordna det lite fint hemma genom att omge sig med vackra ting. Så här blev matplatsen i köket efter en liten snabbinsats sent i kväll:

I morgon stundar besök på det stora möbelvaruhuset för diverse inhandlingar av mer nödvändiga saker, mest hushållsrelaterade sådana. Känns som inköpslistan i alla fall börjar bli hyfsat klar nu, vill ju få med allt när man en gångs skull kommer iväg. Denna gång blir det mormor som ställer upp med sällskap/barnpassningshjälp, guld värt när man har en 1,5-åring med mycket spring i benen med på utflykt.

2 kommentarer:

Linda Färnevik sa...

Storegården är jättetrevligt, har inte varit där på länge men det är helt klart en favorit!

Kul att läsa om allt roligt du har för dig, ser ut att vara ett minst sagt späckat schema med många roliga och inspirerande kurser, evenemang och besök!

Skumme sa...

Färnevik: Ja, nu har det varit mycket på gång det sista, men det går ju lite upp och ner det där vad man orkar/hinner/har råd hitta på utanför hemmet. Efter en vecka fylld av ärenden och utflykter är det väldigt skönt med en helg utan något direkt inbokat, bara kunna gå hemma och pyssla lite, i alla fall försöka komma ikapp lite med alla sysslor ;-).