måndag 3 augusti 2009

Inlagda körsbär

Ja, det började bli lite akut att ta hand om Familjen Anderssons körsbär, så det fick hastigt och lustigt bli dags för mathantverkscirkeln att starta upp!

Så mycket lättare och roligare det går när man hjälps åt, och resultatet skämdes inte precis för sig...eller vad sägs om glassbuffé med inlagda körsbär i ljuvlig lag? Utförligare rapport kommer säkert inom kort på dagens cirkelvärdinnas blogg...

4 kommentarer:

Galtholmen sa...

Det ser ju helt underbart gott ut! Även om jag inte är förtjust i inlagda körsbär, eller körsbär överhuvudtaget om de inte är färska. Men måste erkänna att jag blir oerhört läskad.
Skall ut och rädda vår skörd av röda och svarta vinbär nu när solen tittar fram. Skall bli saft o marmelad. En del till eget bruk, en del till försäljning i vår lilla butik.
Kram o ha det gott/
Ulrika

Skumme sa...

Hej! Är inte heller någon direkt körsbärsfantast. Men nu sörjer jag att vi inga egna körsbär har hemma, detta var helt klart värt mödan. Tänk att få plocka fram en burk i vintermörkret sen som ett fint minne från sommaren! Här plockas också vinbär för fullt, det tar aldrig slut verkar det som! Kram

Tuwa sa...

Smaskigt värre...
Det är ju så tråkigt bara... att allt ska vara så sött... men det är väl därför det är så gott *L*

Anna sa...

Mmmm... körsbärs likör är en annan höjdare! Fast jag är som Ulrica, gillar inte körsbär, fast jag gillar inte ens färska faktiskt. Fast med sprit och socker funkar det mesta ;-). Du glömmer väl inte att anmäla dig till Årets Mästerodlare!?