lördag 27 december 2008

Kalventrecôte med konjakssås och råstekt vitlökspotatis

På kvällen blev det lyxmiddag tillagad av J, nämligen egenuppfödd ekologisk kalventrecôte med konjakssås och råstekt vitlökspotatis! Till det serverades en julklappsöl från brorsan som passade perfekt. Kanske inte lämpligaste maten för en 1-åring (?), men betyget på maten från H. blev i alla fall mycket gott, han hoppade upp och ner i sin matstol och ropade efter mer "kött" innan första biten ens var färdigtuggad...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken måltid! Allt från närområdet,antar jag. Lyx, ja men som är nödvändigt för framtiden.
Önskar er ett gott slut på det gamla året och ett gott nytt.

Skumme sa...

Ja, det mesta i alla fall, dock ser jag i efterhand att vi glömde grönsakerna, hmm. Händer här lätt ibland när hungern är för påtaglig! Önskar detsamma tillbaka!