fredag 12 december 2008

Vinterfredag

I går kom vintern tillbaka och nu på morgonen har vi fått ännu mer snö. Det snöar fortfarande så troligen stannar vi hemma i dag för att röja lite inomhus, ta en skön promenad för att sedan tända i vedspisen, kanske julpyssla lite och njuta av ännu en dag vi får tillbringa här i vårt underbara paradis. När tid finns kommer förhoppningsvis också lite uppdateringar från veckan som gått. Här är några bilder från gårdagen.

3 kommentarer:

guba sa...

Det är något speciellt med snö.

Nuförtiden blir jag barnsligt glad för några få dagar med den vita varan på marken, jag som är född och uppvuxen i dalarna där vintrarna på den tiden var från oktober till början av maj!!!

Idag är jag glad för det lilla.
I helgen blir det slädåkning.

Skumme sa...

guba: Det är underbart med snö, särskilt när man bor lite längre söderut och inte får chans att uppleva den så ofta. När detta skrivs har vi hunnit få betydligt mer snö än vad som syns på bilderna, och den där äkta gammeldags julstämningen börjar verkligen infinna sig! Det enda som grämer mig nu är att jag inte kommit iväg och hämtat den där släden som en vänlig bekant lovat att låna ut lagom till det blev före...du får ha en härlig tur i helgen!

Linda Färnevik sa...

Fina bilder! Det är verkligen härligt med snö! Här ska också åkas släde i helgen, helt klart!

Trist att stegräknaren gått sönder... Hoppas du lyckats laga den eller köpt en ny, du kan ju inte missa din egen tävling ju! =)